Adatvédelmi nyilatkozat

 

Böngészés:

Amennyiben Ön csak látogatóként, érdeklődőként nézi meg oldalunkat, semmilyen személyes adatot nem gyűjtünk Önről.
Böngészéskor anonim információkat gyűjtünk arról, hogy a látogatók mely oldalakat nézik meg, milyen funkciókat használnak vagy próbálnak meg használni. Az adatok segítséget nyújtanak számunkra oldalunk üzemeltetéséhez és továbbfejlesztéséhez, a zökkenőmentes működés fenntartásához.

Vásárlás:

Az OXXO Racing weboldalán internetes vásárlás nem történik. Amennyiben terméket kíván vásárolni abban az esetben a weboldal áirányítja a www.motorsportshops.de weboldalra. Az átirányítás semmilyen adatrögzítéssel nem jár. 

Regisztráció:

Az OXXO Racing weboldalán az internetes regisztráció nincs.

KapcsolatI adatlap:

A weboldalon üzleti, média, és együttműködő partnereink számára kapcsolati adatlapot üzemeltetünk. A kapcsolati form elküldése alkalmával csak a válaszadáshoz szükséges adatokat kérünk Öntől, továbbá az esetlegesen szükségessé váló kommunikáció miatt kérjük az e-mail cím és legalább egy telefonszám megadását, de garantáljuk, hogy ezen adatokat semmilyen más célra nem használjuk fel, kivéve, ha ezt Ön engedélyezi.

Garantáljuk, hogy a kapcsolati form kitöltése után személyes adatait harmadik személynek semmilyen célból nem szolgáltatjuk ki. Az adatbázisban tárolt személyes adatokhoz kizárólag az OXXO Racing  és a weboldal üzemeltetője jut hozzá. A weboldal üzemeltetője kizárólag a feladatokat ellátó adminisztrátorként fér hozzá. Az Önnel való kapcsolatunk során keletkező adatokat az Ön írásbeli kérése alapján az adatbázisunkból eltávolítjuk.

OXXO RACING

 

csapatpolo 20171122


LEGYEN OXXO-S FAN PÓLÓD

TOVÁBB

Ez a weboldal sütiket használ.  Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt.