Az AMTS-en mutatjuk be 2018-as versenykamionunkat

Teljes felújításon esett át és már túl van első, Angliában végzett tesztjén csapatunk versenykamionja. Jázmin minden eddigi saját rekordját megdöntve gyorsabb, mint valaha, és dobogós esélyekkel készül a 2018-as Kamion Európa-bajnokságra. A sajtó és a nagyközönség először március 23-25 között találkozhat vele az Automobil és Tuning Show-n.

Gőzerővel készülünk a 2018-as szezonra, ugyanis idén ismét a sportág legmagasabb szintű versenysorozatán, a Kamion Európa-bajnokságon fogunk indulni. A cél nem kisebb, mint hogy harmadszor is megszerezzük az Európa-bajnoki címet. Csapatunk versenykamionja, Jázmin komoly felkészítésen esett át, és már túl van az első teszten is.

Jázmin az Angliában végzett teszt után a napokban Magyarországra érkezik, ahol először az Automobil és Tuning Show-n mutatkozik be a nagyközönség előtt.  Standunk az AMTS egyik legrangosabb, “Magyarok a világ járműgyártásában” elnevezésű tematikus kiállításának tőszomszédságában, a Hungexpo G pavilonjában lesz.

– A további műszaki fejlesztések és a 2018-as, nemzeti színű fényezés éppen a show nyitó napjára készül el. Minden érdeklődőt szeretettel várunk a standunkon! A versenykamionhoz ellátogató és névjegyüket elhelyező látogatók között egy jubileumi csapatpólót sorsolunk ki, amelyen az OXXO Hungary Truck Racing Team összes eddigi versenyjárműve rajta van – mondta Sárosi Brúnó csapatfőnök.

– Jázmint télen teljesen felújítottuk, szinte minden alkatrészt kicseréltünk. Az idei első, amolyan funkcionális teszt volt, amelyen azt néztük meg, hogy a szinte alvázig lebontott, majd újjáépített kamion megfelelően működik-e. Fokozatos terhelés alatt teszteltünk két napig, és nemhogy tökéletesen működött minden, de Jázmin gyorsabb is volt a pembrey-i pályán, mint valaha eddig – mondta Ryan Smith.