EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK


Rendszerünkben a legfontosabb, hogy minden együttműködő partnerünk úgy érezze,
hogy a közös munkánk is eredményt termel.
Ezért mindig figyelünk arra, hogy maximális partnerkiszolgálást biztosítsunk számukra.FUTURER

oxxo-egym-futurer

Cégünk a környezetbarát közlekedés fontosságát hangsúlyozva, különleges és jellemzően ultrakönnyű felnőtt elektromos rollerekkel foglalkozik. Az olyan innovatív technológiák felhasználásával mint pl a KERS, vagy a direkt hajtású kerékmotor, olyan könnyű és nagyon praktikusan használható eszközök építhetők, mint például a mindössze 10,8 kg-ot nyomó és egy 75 kg-os embert akár 35 km távolságra is elvinni képes FUTURER Urban elektromos roller. Ezen kívül a gyroszkópos egykerekűek, de a hagyományos taposós rollerek, ezekhez szükséges kiegészítők is megtalálhatóak a kínálatunkban. www.futurer.hu

Vizes Nyolcas Uszoda és Szabadidőközpont 

oxxo-egym-vizes8

Várja Önöket Szentendrén, a V-8 Uszoda és Szabadidőközpont, Magyarország első és máig egyetlen 5 csillagos uszodája. Az úszómedence és tanmedence mellett a napi munka fáradalmait a wellness paradicsomban pihenheti ki. Tematikus éjszakai wellness programjaink során a jakuzziban lazulva megismerkedhetnek az aktuális téma képeivel, kevéssé ismert történetével … Finn szaunánkban izgalmas szeánszok részesei lehetnek. Wellness bárunkban megízlelhetik az adott témához kapcsolódó ételeket, italokat. Várjuk Önöket december 12-én Luca-napi boszorkányságokra, december 31-én pedig egy fergeteges évbúcsúztató partyra. A
V-8 tökéletes választás mindenféle rendezvény lebonyolításához! Konferenciatermeink, tetőteraszunk a legigényesebb előadások számára is kiváló helyszín. Bowling pályáink a hét minden napján várják a gurítani vágyókat. Erősségünk a csapatépítés. Játékok, versenyek, feladatok, kihívások szárazon és vízen. Mini vízilabda torna olimpiai bajnokok vezényletével.

Fer-Vill Kft.

oxxo-egym-fervill2

Húsz éve dolgozunk, hogy megoldjunk minden feladatot, amit vevőink adnak nekünk. Komoly méréstechnika, technológia kell, hogy meg lehessen javítani a mai kor autóját.
Együtt változtunk a technikával, és tanultuk meg napról napra az új alkatrészek sajátosságait. A jelenkor autói nem hagynak minket elkényelmesedni. Törekszünk arra, hogy értsük a működését annak, amit eladunk.
Többet adunk, mint alkatrészt. Hozzáértést is adunk, amivel a vásárlóink nyugodtabbak lehetnek. A hátteret adjuk, hogy a kocsi valóban megjavuljon.
20 éve, hogy minőségi magyar munkát, tudást adunk az áru mellé.
Biztos pont vagyunk egy változó világban.

VERSENYFELSZERELES.HU

oxxo-egym-vf2

Versenyfelszerelés.hu – Nincs olyan, ami ne lenne!
A technikai sportkellékek beszerzése közel sem könnyű feladat, s ezt pontosan tudják mindazok, akik érintetek valamely vonatkozó sportágban. Éppen ezért szükséges, hogy legyen egy cég, mely garantáltan biztosítani tudja mindazt, amire egy professzionális, vagy a technikai elemekre nagy hangsúlyt fektető amatőr versenyzőnek csak szüksége lehet.
Webshopunkat azért hoztuk létre, hogy a vásárlás ne csupán lehetséges, de gyors és kényelmes legyen. Termékeink teljes kollekcióját kínáljuk online felületünkön, legyen szó speciális ruházati elemekről és versenyautó kiegészítőkről, vagy biztonsági eszközökről.
Mindegy, hogy rallyról, vagy gokartról van szó, nálunk minden kiegészítő megtalálható, amire csak szükség lehet.
A Digital Fire Kft. reprezentáns bemutatóhellyel rendelkezik, ahol a sportok szerelmesei élőben is megtekinthetik kínálatunk egyes modelljeit, melyek ma már az internet segítségével, néhány kattintást követően villámgyorsan eljutnak mindazokhoz, akik a webshopon keresztül vásárolnak.
Célunk, hogy magyar sportolók számára egy olyan világot tudjunk teremteni, melyben nem okozhat gondot soha egy-egy technikai elem, vagy kiegészítő hiánya.
Bízunk benne, hogy ezen törekvéseinkkel elő tudjuk segíteni a hazai versenyzők hosszú távú nemzetközi sikereit.

Gokartring

fpvshop

A Gokartring Átrium Eurocenter Budapest legelső és 420 méteres hosszúságával leghosszabb fedett gokart-pályája, amely kiváló pályaminősége és különleges hangulata miatt kedvelt helyszíne a különféle céges és vállalati rendezvényeknek és baráti összejöveteleknek egyaránt. Hazánkban egyedülálló módon céges kitelepüléseket is vállalunk, valamint sisakkamerás futamot is választhatnak vendégeink (Go-Pro Hero 3 csúcsminőségű akciókamera). Legújabb SODI RT8-as gokartjaink a bérgokartozás csúcsát képviselik. Évek óta sikeresen szervezünk tavaszi és nyári gokart táborokat, ahol lehetőségünk van a kiugróan tehetséges fiatalok felfedezésére. A Gokartring elkötelezett a magyar sporttal és a tehetségek felkutatásával kapcsolatban, ezt jelzi az Oxxo engergiaitallal kötött többéves stratégiai együttműködésünk, amelynek keretén belül Kiss Norbit felkészülését támogatjuk.

fpvshop

fpvshop

Drónok, kamerák világa
Új, használt és egyedi drónok tervezése, eladása, bérbeadása, szervízelése. Akciókamera megoldások, mini videókamerák és kiegészítők eladása, bérbeadása. Légifelvételek, Full HD vagy 4K videó és 12MP-es fotó készítése.
Lehetőségek korlátlanok:
- ingatlanpiac (kültéri egyedi felvételek)
- rendezvény (sport -tömeg -koncert -fesztivál -esküvő)
- ipar (építészet, épületdiagnosztika, tetők, kémények vizsgálata)
- mezőgazdaság (terménybecslés, belvíz-árvíz felmérés)
- személyes (családi- baráti- összejövetelek, ünnepnapok)
- szórólapozás (drónnal történő reklámanyag szórás)

Macskaárvaház Alapítvány

macskaarvahaz

A Macskaárvaház Alapítvány árva állatok mentésével, ivartalanításával, gyógykezelésével és örökbefogadásával foglalkozó óbudai székhelyű civil szervezet. Az alapítvány aktivistája és kuratóriumának egyik tagja Kiss Norbi, aki lelkes állatvédő és maga is két örökbefogadott macska, Marlenka és Yukiko gazdája. Az alapítvány aktivistái, önkéntesei között több, Kiss Norbihoz hasonló kitünő magyar sportoló, közéleti személyiség is van.Többek között Gacsal Balázs jet-ski magyar bajnok, Gerencsér Csaba jet-ski világbajnok, Szikora István tizenhatszoros magyar bajnok, nehézsúlyú bokszoló, Gerencsér Olivér fly-board magyar bajnok, Győrfi Alen gyorsasági motorversenyző Európa bajnok, Schobert Norbert üzletember, Vajna Tímea üzletasszony, Hovány Márton üzletember és Bass László ügyvéd. Az alapítvány védnöke Bús Balázs Óbuda polgármestere. - Árva állataink ellátásához állateledelre, macskaalomra lenne minél nagyobb mennyiségben szükségünk, de nagyon szeretnénk bővíteni önkénteseink, ideiglenes örökbefogadóink számát is - mondja az alapítvány titkára Bóday Csilla, aki elmondta: többek között Kiss Norbi aktív közreműködésével és hathatós segítségével éppen egy internetes örökbeadási rendszeren, valamint egy új, a jelenleginél jelentősen nagyobb, kényelmesebb, korszerűbb menhely létrehozásán dolgozunk. Ehhez is bármilyen segítséget, felajánlást szívesen veszünk amacskaarvahaz@gmail.com címen.

Földgép-Invest Kft

földgép-feher


Cégünk fő tevékenysége a közműépítés,ezen belül is leginkább a szennyvízcsatornázás és ivóvízvezetékek kiépítése és rekonstrukciós munkálatai. E mellett leendő útak,autópályák komplett vízépítési feladatait látjuk el a vízelvezető betonátereszek,mederkorrekciók,egyéb vízelvezető csatornákon keresztül a víztározókig. Valamint fölmunkagépek bérbeadásával is foglalkozunk. Tevékenységünk tréleres nehézgépszállítással bővül.

 

TARTSON VELÜNK MERT SZENVEDÉLYÜNK A GYŐZELEM ÉS LEGYEN RÉSZESE A SIKEREINKNEK IS

 
Joomla forms builder by JoomlaShine
 
csapatpolo


LEGYEN OXXO-S CSAPATPÓLÓD

TOVÁBB

Ez a weboldal sütiket használ.  Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt.