Jázmin és Ryan ismét remekelt!

Az EB felkészülés részeként Jázmin Ryan-nel rajthoz állt az angol bajnokság egyik állomásán, Pembrey-ben, ahol 4 futamgyőzelmet és egy második helyet értek el!

Bemutattuk Jázmint, a versenykamionunkat!

Ünnepélyes keretek között, az AMTS-en mutattuk be 2018-as versenykamionunkat Homolya Róbert közlekedéspolitikáért felelős államtitkár, Knezsik István, az Autós Nagykoalíció elnöke, Horváth Richárd, Hatvan polgármestere és a csapat vezetőinek részvételével.

Megnyertük az angol kamionbajnokságot!

2017-ben is elhoztuk az angol kamionbajnokság trófeáját – nem is akármilyen versenyzéssel! Ryan a teljes szezonban nyújtott parádés teljesítményére a bajnokság utolsó, Brands Hatch-en megrendezett állomásán tette fel a koronát.

10 évesek lettünk!

Tizedik születésnapunkat ünnepeltük immár nem csak kétszeres EB, hanem kétszeres angol bajnokként! Az ünnepi fogadást a Szamos Parlament Cafeban tartottuk, ahol bejelentettük: 2018-ban ismét versenybe szállunk az EB dobogóért!

2018-ban is indulunk az EB-n!

Csapatunk megállíthatatlan, motivált és újabb sikerre éhes: az OXXO Hungary Truck Racing Team 2018-ban újra indul a Kamion Európa-bajnokságon azzal a céllal, hogy újra dobogóra álljon!