Bemutattuk Jázmint, a versenykamionunkat!

Ünnepélyes keretek között mutattuk be a 2018-as EB szezonra felkészített versenykamionunkat. Az eseményre az AMTS-en került sor Homolya Róbert közlekedéspolitikáért felelős államtitkár, Knezsik István, az Autós Nagykoalíció elnöke, Horváth Richárd, Hatvan polgármestere és a csapat vezetőségének részvételével

Magyarország egyetlen kamionversenyző csapataként 2018-ban ismét teljes Európa-bajnoki szezont fogunk futni. A versenyszezonra történő felkészülést hónapokkal ezelőtt elkezdtük, ennek részeként Jázmin is teljes felújításon esett át. A kívül-belül megújult monstrum túl van az első teszten, melyen minden eddiginél gyorsabbnak bizonyult. Az eredmények alapján reális az esély, hogy Ryan-nel ismét előkelő helyet vívunk ki magunknak a sportág legmagasabb szintű versenysorozatán.

A nagyközönség előtt Európa-bajnoki esélyes versenykamionunk az AMTS „Magyarok a világ autógyártásában” kiállításán mutatkozott be először. Jázmint ünnepélyes keretek között Homolya Róbert közlekedéspolitikáért felelős államtitkárKnezsik István, az Autós Nagykoalíció elnöke, Horváth Richárd, Hatvan polgármestere, Tököly László az OXXO Hungary Truck Racing Team elnöke és Sárosi Brúnó csapatfőnök leplezte le.

– Jázmin bemutatását óriási érdeklődés övezte. Hatalmas öröm ez számunkra, hiszen azt jelzi, hogy a sportág kezdi visszanyerni a rangját itthon, Magyarországon. Köszönjük a sajtó és a közönség érdeklődését – mondta Sárosi Brúnó csapatfőnök.