unnamed
 

A nyár végeztével úgy gondoltuk érdemes egy kis visszatekintést, összefoglalást tennünk az idei történésekről az OXXO Racing háza táján.

A versenyszezonról, bár még közel sincs vége, de már most is nyugodtan kijelenthetjük, hogy rengeteg érdekes és izgalmas meglepetést hozott.

Kiváló kamion versenyzőnk a Brit Ryan Smith, második versenyévadát kezdte meg csapatunknál.


A tavalyi “bemutatkozó” éve nem is sikerülhetett volna jobban. Az Európa-bajnokságon dobogós helyeket szerzett és futam győzelmet aratott, nem mellesleg az EB történetében a leggyorsabban dobogós helyezést elért versenyző megtisztelő címet is elnyerte, valamint a Hungaroringen első ízben kiírt Krasznai díjat is kiérdemelte.
Mindemellett begyűjtötte  a British Truck Racing Championship, vagyis a Brit Kamion Bajnokság 2016-os bajnoki címét.

Idén legfontosabb célunk az angol bajnoki cím megvédése volt. Két futammal a vége előtt Ryan megnyugtató előnnyel vezeti az angol bajnokságot, de ez mint tudjuk technikai sport, bármi megtörténhet.

Kérünk mindenkit, drukkoljon a magyar csapatnak, egy igazi magyar sikernek.
Azt szeretnénk, ha az angol bajnoki címért folyó küzdelmünk valóban közös, magyar ügy lenne, ezért egy különlegességgel készülünk a szezon utolsó két futamára: október 14-15-én a walesi Pembrey-ben, majd november 4-5-én Brands Hatch-ben nemzeti színű, piros-fehér-zöldre festett kamionnal száguldunk a győzelemért.

22221972 1671298966225331 5587029469294266616 n
 
 
Az angol bajnoki címvédés mellett az idei EB néhány futamán is elindult Ryan.
Májusban az ausztriai Spielberg-ben kezdődött az idei verseny szezon, ahol szinte még tapintható volt a hosszú pihenő utáni feszültség, melyből adódóan az összes versenyző bizonyítani szeretett volna. Sajnos ezen a versenyen egy ütközés utáni kényszerű feladással kellett beérnünk, de tisztán látszott már ekkor, hogy csapatunk jó úton halad a felkészüléssel.
        Ezt követte a Magyar Nagydíj, amit augusztus utolsó napjaiban rendeztek a Hungaroringen.
Erről a versenyről (és persze a többiről is) rengeteg fotót, videót és információt találhattok Facbook oldalunkon.  https://www.facebook.com/OxxoRacingTeam/videos/1635172236504671/
Itt és most legyen annyi elég, hogy elképesztő izgalmak, hihetetlen csatározások, igazán szép sikerek helyszíne volt a Hungaroring :)  Rendkívül büszkék és összességében elégedettek voltunk a Magyar Nagydíj-on elért eredményeinkkel, minden sajtó híradásban főszereplő volt Ryan és „Jázmim”, az OXXO Racing versnykamionja.
Pihenni azonban nem sok időnk maradt, hiszen a következő hétvégén már a Cseh Nagydíj-on, Most-ban dübörgött az OXXO Racing Team kamionja, ahol végre valóban “célba”értünk, hiszen Ryan és csapatunk az első napon a dobogó legfelső fokára állhatott fel miután remek versenyzéssel megnyerte a futamot.
 
unnamed 1
 
Az idei évre tervezett EB futamok ezzel be is fejeződtek, de javában zajlik még az Angol bajnokság, ahol Ryan magabiztosan vezeti a pontversenyt és gőzerővel, pontosabban 1100 lóerővel halad az újabb bajnoki címe felé.
Még 2 futam van hátra és bízunk benne, hogy következő beszámolónkban már, mint kétszeres Brit Bajnok-ot köszönthetjük.
Természetesen, mint ahogy azt megszokhattátok az OXXO Racing-nél mindig történnek váratlan és meglepő dolgok, melyek a nemzetközi és hazai sajtó figyelmét is kivívják.
Csapatunk másik versenyzője Vogel Adri elkezdte „kamionversenyzős”  pályafutását is.  Először egy dakar kamiont, aztán egy pályakamiont tesztelt. Majd irány a mélyvíz, az első megmérettetése  Kínában volt, ahol a helyi KAMION!!! bajnokság egyik futamán vehetett részt.

Nem is akárhogyan szerepelt, hiszen a legjobb női versenyző és a legjobb csapat díját is begyűjtötte versenyző társaival.

         Óriási és borzasztóan izgalmas dolog ez, hiszen Adri az Első Magyar Női Kamion Versenyző!!!      
Részleteket lásd: http://formula.hu/egyeb-1/2017/08/04/az-elso-magyar-kamionversenyzo-no-kinaban
 
unnamed 2
 
Természetesen az eredményen felbuzdulva komoly terveget szövögetünk, de ezek egyenlőre még maradjanak titokban.

AZ OXXO Racing másik idei újdonsága az első magyar női motorsport csapat:  Vogel Adrien és Krajnyák Petra, a KIA Lotos európai versenysorozatban, ahol KIA Picanto típusú kis “méregzsákokkal” csapnak össze a versenyzők, több mint 20 sikerre éhes trónkövetelő csap össze rendszeresen és vív egymással “öldöklő” csatát.
       Petrának ez volt az első teljes éve a nemzetközi versenypályákon, a sok fiú között igazán szépen helyt állt. Nagyon-nagyon gratulálunk neki, nagyon büszkék vagyunk Rá!!  A mindössze 19 esztendős tehetség ebben a szezonban már 2 alkalommal is elcsípte a 11. helyet a kiváló pilótákból álló kupasorozatban.
 
unnamed 3
 
Adri újoncként már komoly eredményeket produkált, és ha nincs az a 2 versenybaleset, az év végi összesítésben felállhatott volna a dobogó harmadik fokára.  Remek, izgalmas versenyekkel, igazi élményekkel örvendeztetett meg minket és szurkolóit Elképesztően látványos  csaták, futamonként akár 10-20!!!!! oda vissza előzés – nem összesen!!! , ez csak az Adri – nőként a férfiak  között. Évközben már felállhatott a dobogóra is, az évad zárón Monzában  övé az egész versenyben futott legjobb idő, és az ezért járó kupa. Ez magáért beszél.

Nos jelenleg itt tartunk és biztosra veszem, hogy egyetértetek Velünk abban, hogy ez az év is sok izgalmat, szórakozást és örömet hozott minden Kamion versenyzés iránt érdeklődő számára.
unnamed 4
 
Kövessétek nyomon továbbra is eseményeinket Facebook oldalainkon https://www.facebook.com/OxxoRacingTeam/
https://www.facebook.com/oxxoenergydrink/?ref=bookmarks
és vegyetek részt aktívan, hamarosan induló játékainkban is, melyeken komoly OXXO-s ajándékokkal lehettek gazdagabbak.

Mindemellett keressétek fel webshop-unkat is ahol szintén egy különlegességgel találkozhattok.
Kizárólag nálunk van lehetőségetek ONLINE ENERGIÁRA szert tenni, vagyis házhozszállítással hozzájutni 5 különböző ízben kapható energia italunkhoz.

sOXXOrozd meg energiádat!

Hajrá OXXO Racing Team!
 
 
  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
load more hold SHIFT key to load all load all
csapatpolo 20171122


LEGYEN OXXO-S FAN PÓLÓD

TOVÁBB

Ez a weboldal sütiket használ.  Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt.