Idén is megvédte angol bajnoki címét a kétszeres EB győztes, magyar OXXO Racing Team

Bravúros versenyzéssel, 2017-ben is megszerezte az angol kamionbajnokság trófeáját a kétszeres EB győztes, magyar OXXO Racing Team. A brit pilótával, Ryan Smith—szel versenyző csapat a szezonban nyújtott parádés teljesítményével, magabiztosan védte meg brit bajnoki címét.

A magyar kamionsport sikersztoriját 2017-ben is az OXXO Racing Team írta. A kétszeres EB győztes magyar csapat az angol bajnokságban is elindult, ahol végül – megvédve tavalyi címét – diadalmaskodott. Bár a brit, Ryan Smith-szel versenyző OXXO a szezonban mindvégig kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott, így a bajnokság utolsó, november 4-5 között az angliai Brands Hatch-ben rendezett utolsó versenyére nagyon jó esélyekkel, hatalmas pontelőnnyel érkezett, a bajnoki cím megvédéshez a záró futamokon is parádés teljesítményt kellett nyújtani.

A szombati időmérőn a csapat pilótája, Ryan Smith a második helyet szerezte meg az OXXO Racing Team piros-fehér-zöld színűre festett kamionjával, Jázminnal. Az első futamon végül bravúros vezetéssel győztesként ért célba, a szezon utolsó két futamán pedig - a fordított rajtsorrend miatt utolsó helyről indulva - a második helyen végzett. Így a kétszeres EB győztes, magyar OXXO Racing Team megvédte brit bajnoki címét a hétvégén, amihez természetesen rengeteg munka, gyakorlás és alázat vezetett.

- Megígértem a csapatnak és persze magamnak is, hogy véghezvisszük, amit elhatároztunk: már az első versenyen megszerezzük a bajnoki trófeát. Sikerült valóra váltani azt, amit egész évben tervezgettünk és amiért ennyit dolgoztunk. Hihetetlenül boldog és nagyon-nagyon hálás vagyok mindenkinek, aki hozzásegített ehhez a győzelemhez, különösen az OXXO Racing csapatának, a szerelőimnek, a szurkolóknak és persze a családomnak. Őszintén bízom benne, hogy még sok ilyen felejthetetlen pillanat vár ránk sportkarrierünk során - nyilatkozta Ryan Smith, a magyarok brit pilótája.

A hétvégét a Divízió 1 és Divízió 2 legjobb versenyzőit felvonultató gálafutam zárta, ahol a magyar OXXO Racing Team ismételten bebizonyította, hogy méltó a brit bajnoki címre: Ryan brillírozásával ezt a tét nélküli versenyt is a magyar csapat nyerte, megkoronázva ezzel a 2017-es szezonban nyújtott teljesítményét.
  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
load more hold SHIFT key to load all load all
csapatpolo 20171122


LEGYEN OXXO-S FAN PÓLÓD

TOVÁBB

Ez a weboldal sütiket használ.  Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt.