2008-2009

A csapatot OXXO Racing néven Jobbágy Ákos és Szobi Balázs indították el azzal a nem titkolt céllal, hogy a Kamion Európa-bajnokság élvonalába autózzák fel magukat, egyúttal pedig visszaadják a sportág rangját Magyarországon. Balázs 2010-ig vezette a kamiont egyre jobb és jobb eredményeket elérve.

2011

Az OXXO Racing Team szerződést kötött Kiss Norbival. A tehetséges pilóta rögtön EB pontokat, majd futamgyőzelmet szerzett és a FIA választása alapján az Év Újonca lett.

2014

Az OXXO Racing Team egyetlen magyar csapatként a sportág csúcsára ért, amikor Kiss Norbi parádés vezetésével megnyerték a Kamion Európa-bajnokságot. A sikerhez nagyban hozzájárult, hogy Bakó Csaba versenymérnök irányításával olyan versenykamiont építettek, melynek a szezon 36 futamából mindössze kettőn volt technikai problémája.

2016

Az év komoly kihívás elé állította az OXXO Racing Teamet, miután Kiss Norbi úgy döntött, hogy egy német csapat kötelékében folytatja karrierjét. A vezetés ekkor két szezonra szerződést kötött a brit tehetséggel, Ryan Smith-szel. A sors úgy hozta, hogy csupán négy EB futamon indultak, ott voltak azonban mindvégig az Angol Kamion Bajnokságon, amit Ryan fantasztikus versenyzéssel meg is nyert.

2018

A csapat OXXO Hungary Truck Racing Teamre változtatta a nevét és szerződést hosszabbított Ryan Smith pilótával, akivel 2018-ban az OXXO ismét az EB dobogóért fog harcolni.

2010

Egy szörnyű tragédia csaknem kettétörte az ígéretesen induló sorozatot. Szobi Balázs addigi legjobb szezonkezdését produkálta és már dobogós helyezések közelében járt, mikor életét vesztette egy repülőgép balesetben. Akkor kevésen múlt, hogy nem lett vége a csapat szereplésének, ám a vezetőség úgy döntött, hogy folytatták a versenyzést. A szezon hátrelévő részében Birnbauer Zoltán ült a volánnál, aki kezdő létére is szerzett EB pontokat.

2012-2013

A csapat folyamatosan jelen volt az európai élvonalban. 2013-ban Kiss Norbi mellett volánhoz ült a mindössze 16 éves Major Benedek is, aki négy futamgyőzelmével összesítésben a 10. helyen végzett, a FIA pedig őt nevezte meg az Év Újoncaként.

2015

Ebben az évben újabb sikerrel tetézték az eddigi eredményeket. 25 év után az EB versenysorozat visszatért Magyarországra, a Hungaroringre. A csapat hazai pályán védte meg 2014-ben elért EB címét, sosem látott magasságokba emelve a magyar kamionsportot.

2017

Ryan zseniális versenyzésével ismét elhódította az Angol Kamion Bajnokság trófeáját. Így lett a magyar OXXO Racing Team kétszeres EB győztes mellett kétszeres angol bajnok is, ami példátlan eredmény a hazai kamionsportban, de a tágabb értelemben vett autósportban is bravúrnak számít.