LEGYEN PARTNERÜNK!A motorsport egyre népszerűbb, nézettsége évről-évre biztosan nő köszönhetően az egyre színvonalasabb, izgalmas versenyeknek. Az autó-motorsport töretlen népszerűségét a folyamatosan növekedő helyszíni nézőszámok és a médiumok által közvetített futamok több százmilliós nézettsége is garantálja.
Az autóversenyek között is különlegesnek számító kamion sport a magas nézőszámok mellett kiváló marketing megjelenési lehetőséget biztosít, mivel ez a legnagyobb felületű, leglátványosabb reklámhordozó sporteszköz. Ezért is tudtunk a motorsportban egyedülálló partneri csomagokat kidolgozni, így mindenki a számára legoptimálisabb megjelenési lehetőségeket tudjuk biztosítani.

A Truck Race versenyek különleges előnye, hogy egy verseny hétvége folyamatos és több órás, egyedülállóan látványos megjelenést biztosít a partnereink számára.

Értékes megjelenés

 

TARTSON VELÜNK MERT SZENVEDÉLYÜNK A GYŐZELEM ÉS LEGYEN RÉSZESE A SIKEREINKNEK IS

 
 
 
Joomla forms builder by JoomlaShine
 

MAN

Az innováció történelmét immáron már több mint 250 éve írja az MAN, vezető szerepe a technológiai megoldások területén a siker egyik kulcsa. Az MAN üzletpolitikája szerint vásárlóinak magas minőségű, megbízható, kényelmes és környezetbarát tehergépjárműveket és autóbuszokat kínál, mindezt európai színvonalú körülmények között. Teljes körű szolgáltatásokat biztosítva a jármű- vagy alkatrészvásárlás kezdetétől a mindennapi karbantartásig. Hatékonyság, innováció, nyitottság és megbízhatóság.

Alcoa Wheels

Az Alcoa tehergépjárművekhez, vontatókhoz és autóbuszokhoz gyárt tömegtermelésben, méret és dizájn szerint több mint 100 féle préskovácsolt alumínium kereket. . Termékeik elsősorban az európai piacra kerülnek, a többi vállalatközi forgalomban Japánba, Ausztráliába és az Egyesült Államokba, Ázsiába. Ezen kívül Japánba és Kínába félkész terméket is szállítanak. Európában az alumíniumkerék piacán piacvezetők, legfőbb versenytársuk az acélkerék. Kerekük erősebb és gazdaságosabb mint az acélkerék, mert kisebb súlya kisebb üzemanyag fogyasztást, nagyobb rakodási súlyt, hosszabb gumiabroncs- és fékélettartamot biztosít.

WOIMS

A WOIMS egy új dimenziós szemlélettel és egy új gondolkodásmódban látja a marketing és értékesítési rendszerek működését. A WOIMS rendszer szoros együttműködésben dolgozik a partnereink kontrolling rendszerével. Minden ami az értékesítési és marketing rendszerekben van az bizonytalan addig amíg azt nem mérjük, ezért a bizonytalanságot méréssel szüntethetjük meg. Saját márkás termékeink a VIRTUAL BUSINESSMAN, INTELLIGENTE WEBSITE, SALES SUPPORTER. A WOIMS rendszer az IDEÁLIS CÉG projektben képzési tananyag is egyben.

Knorr-Bremse

knorr3

A Knorr-Bremse konszern a vasúti és haszongépjárművek számára készült fékrendszerek vezető gyártójának számít világszerte. A technológiai fejlődés úttörőjeként a vállalat már 110 éve lendíti előre jelentős mértékben a modern fékrendszerek területén végzett fejlesztést, a gyártást, a forgalmazást és a szervizt. A haszongépjárművekhez készült rendszerek területén a kínálat a vezetőasszisztens-rendszerekkel ellátott teljes fékrendszerek mellett magában foglalja a torziós lengéscsillapítókat és a hajtáslánc rendszerek területére vonatkozó megoldásokat, valamint a hatékonyság javítását és az üzemanyag-takarékosságot szolgáló hajtóművezérléseket. A Knorr-Bremse minden termékével a közúti biztonság iránt is magas szinten kötelezi el magát. A teljes fékrendszereken kívül termékpalettája járművezetőt támogató megoldásokból és az ezekhez kapcsolódó utópiaci szolgáltatásokból is áll. A Knorr-Bremse Haszongépjármű Ágazatának szolgáltatásai különböző technológiákon alapszik úgy, mint pneumatika, mechatronika, elektronika és összetett mérnöki tevékenységek.

Protruck Kft

protruck


A Protruck Kft, mint a ZF csoport magyarországi szervizképviselete, már több évtizede dolgozik együtt a ZF egyes, főegységek gyártására és vevőszolgálat ellátásra szakosodott gyáraival. Fő tevékenységi körünk a haszongépjármű, autóbuszok, személygépkocsi, speciális jármű hajtás-és kormányzási rendszerek javítása, alkatrész és vevőszolgálati ellátása.

Bau - Systeme 92 Kft.

Társaságunk fő profilja a száraz építési rendszerek (gipszkarton és álmennyezeti rendszerek), építészeti szigetelőanyagok (hő-, hang- és vízszigetelések,homlokzati hőszigetelő rendszerek, vakolatok) falazó anyagok,tetőfedőanyagok, nyílászárók és kiegészítők teljes választékának forgalmazása. Az általunk forgalmazott - vásárlói igény szerint bővülő – száraz építészeti termékek a kiemelkedő minőségi követelményeken túl, a gyors és szakszerű kivitelezés lehetőségét is magukban hordozzák, így a hagyományos technológiákhoz viszonyítva a kivitelezés megvalósulási ideje nagymértékben csökkenthető. Budapesti központunkban és telephelyünkön, valamint keszthelyi, miskolci, szegedi és székesfehérvári kirendeltségünkön felkészült munkatársak, megbízható adminisztrációs és logisztikai rendszer, kimagaslóan jó raktári felkészültséggel állunk kis- és nagy vásárlóink rendelkezésére. A telephelyek saját gépjárműparkkal rendelkeznek, így megrendelőink fuvarigényét is számításba véve komplex szolgáltatást tudunk biztosítani.

ECOOL GROUP

nyito logos ecoolgroup

Több mint 2O éves szakmai tapasztalatunk, stabil hátterünk és a régióban a legnagyobb, kiválóan képzett szakembergárdánk vajon elég a sikerhez? A mai nap sikeréhez igen, de a jövobeni sikereinkhez ennél is többre van szükség! Folyamatosan törekszünk az újításokra, és az innovatív termékek fejlesztésére, használatára. Ez a garancia arra, hogy az ECOOL Group hosszútávon megbízható partner és képes a kenoanyagokkal és mosóanyagokkal kapcsolatos feladatai teljes köru, professzionális ellátására, ezzel is hozzájárulva partnerei üzleti sikereinek eléréséhez. Bízunk benne, hogy a jövoben Önnel is sikeresen tudunk együttmuködni!

SKF

Az SKF több mint 100 éves szaktudásával, mára a műszaki szakértelem vállalatává nőtte ki magát. Cégünk a gépjárműipari alkatrészek gyártói beszállítója és forgalmazója. A hajtás, futómű, és motor alkatrészek széles választékával szolgáljuk ki a személyautók és teherautók piacát. Termékeink különálló alkatrészként vagy komplett készletként is elérhetők. A kezdetben kizárólag csapágyakat gyártó cég, mára a portfólióját a csapágyegységek, kenéstechnikai termékek, tömítések, a mechatronika és a szerviz szolgáltatások nyújtásával bővítette ki. Az SKF kínálata a teljes ipari piacot is lefedi, nemcsak termék, hanem a legmagasabb szintű műszaki támogatás esetében is. Minőség, szaktudás, innováció és támogatás jellemzi az SKF-et.

KAMIONVILÁG – kamionosbolt.hu

A Kamionvilág Kft. 2006 óta foglalkozik haszongépjármű- és kamion felszerelések importjával, nagy- és kiskereskedelmével. Az eltelt időszakban stabil és kölcsönösen előnyös hosszú távú kapcsolatot épített több nagy európai gyártóval, így kiváló minőségű termékeket tud kínálni partnerei részére versenyképes áron.

Főbb termékcsoportjaink:
• fényszórók, fényszóró üvegek
• irányjelzők, szélesség-, helyzetjelzők
• hátsólámpák, lámpa búrák
• köd- és távfényszórók
• megkülönböztető lámpák, jelzőfények, fényvisszaverő prizmák
• munkalámpák
• izzók, LED-es izzók
• tükrök
• elektromos és légkábelek, csatlakozók
• felépítmény tartozékok, szerszámosládák, sárvédő ívek
• szerszámok
• egyéb kiegészítők, kamion külső és belső dekorációk, kényelmi kiegészítők

Coop-Szolg Kft.


“Cégünk 1999 őszén alakult és az alábbi termékek nagy- és kiskereskedelmi értékesítésével, forgalmazásával foglalkozik immáron tizennyolcadik éve: SKF, TIMKEN, INA, FAG, NSK, ZKL/ZVL, CX, KBS valamint egyéb más gyártmányú és kategóriájú csapágyak, ékszíjak (GATES, OPTIBELT), ipari és gépjármű hajtószíjak, vezérmű szíjak, egyéb hajtástechnikai eszközök, ipari láncok, fogas- és fogazott kerekek, kötőelemek, szimeringek, ’’O’’-gyűrűk, LOCTITE és NICRO termékek, ragasztó és tömítő anyagok, vágó- és csiszoló korongok, különféle hegesztéstechnikai termékek, eszközök, anyagok (BÖHLER, ESAB, WDI, CARBOWELD) stb. Hidraulikus elemek (tetszőleges méretű és fegyverzetű tömlők különféle, igény szerinti nyomásra és méretre: GATES, Dietzel, Weba, Semperit, SEL). Pneumatikus elemek: Bosch, Rexroth, Festo, Norgren (különféle idomok, csövek, lepuffanók, sarokfojtók, szelepek, mágnes szelepek, lökéscsillapítók, stb.) és egyéb más márkák gyártmányai. Akkumulátorok, két év garanciával – JENOX. Az SKF, TIMKEN, CX és BÖHLER márkák szerződéses partnereként számos nagy-, közepes- és kisvállalat – csapágyakkal és egyéb más, a termeléshez elengedhetetlenül szükséges, általunk forgalmazott termékekkel történő – ellátását biztosítjuk Magyarországon.”

Kanizsa Sprint

Logisztika, fuvarozás, raktározás – 20 éves tapasztalattal Amiért bennünket választanak: - 20 éves tapasztalat az ágazatban - cégünk Dél-Nyugat Magyarország meghatározó logisztikai vállalkozása - erős földrajzi pozíció (V. korridor, M7 autópálya, határ menti csomópont - AU,CRO,SLO ) - pontosság és megbízhatóság, magas szintű nyelvtudás, minőségi ügyfélkiszolgálás Logisztikai bázisunk Nagykanizsa mellett, a sormási Logisztikai Szolgáltató Központban működik. Stratégiai csomópontként fontos szerepet töltünk be az európai cél- és tranzitforgalomban. Száznál több korszerű, nyerges (ponyvás, dobozos) valamint pótkocsis (dobozos, ponyvás) járműszerelvénnyel rendelkezünk. Autóink befogadóképessége 10-120 m3, teherbírásuk 1,5-24 t. Gépjárműveink bármely normál kereskedelmi áru ill. veszélyes áru szállítására is alkalmasak.

P92 RDI Kft

P92 RDI logo Portfolio oxxo


A P92 RDI Kft 2012-ben alakult. Tevékenysége egyedi üzleti szoftverfejlesztés és kutatási, fejlesztési és innovációs tevékenységek végzése. Specialitásunk a kutatási eredményeink hatékony átvezetése a mindennapos fejlesztési gyakorlatba. Cégünk árbevételének egy jelentős részét teszi ki a szoftver-export (kb. 75%) elsősorban Németország, Ausztia és az Egyesült Királyság felé. A nagyvállalatok és multinacionális vállalatok részére végzett egyedi szoftverfejlesztési tevékenységünkben jelentős szereppel bír a bizalom, amit tudásunknak és megszerzett tapasztalatunknak köszönhetünk.

Visegrádi ásványvíz

visegradi

A Visegrádi ásványvíz Magyarország legmélyebb arzéti kútjából, mintegy 1300 méter mélységből tör a felszínre. A hosszú, 1,3 kilométernyi út során a víz a kőzeteken és ásványokon hatol át és oldja ki azokat. A mélység azonban nem minden: a Visegrádi ásványvíz lelőhelye, a Lepence-völgy azért is különleges, mert földtani jellemzőinek köszönhetően a természetes hő a kőzetet jobban átjárja, ezáltal az ásványok könnyebben és jobban oldódnak.

OROSházaGLAS

ohg-kicsi

Cégünk síküveg feldolgozással foglalkozik. Fő tevékenységünk az edzett üveg, és szigetelő üveg gyártás. Legyen szó csiszolt bútor üvegről, edzett üvegből készült ajtóról, busz oldal üvegről, futhető jármű üvegről, bármilyen homlokzati üvegszerkezetről, de akár kerámia festéssel gyártott dekorációs elemekről is, szakembereink felkészültsége és korszerű gépsoraink biztosítják, hogy Ön az igényeinek megfelelő legjobb minőséget kapja. Folyamatos beruházásaink, technológiai fejlesztéseink mind azt az innovatív gondolkodást szolgálják ami a piaci elvárások magas színvonalú kielégítése érdekében munkatársaink minden napját meghatározza.

Hajdú-Complex Kft komplexen a szolgáltatásban!

hajdu-complex-logo


- szikvízkészítés és forgalmazás,
- Pb gáz és műszakigáz házhosszállítás, cseretelep üzemeltetés,
- Gyümölcspálinka bérfőzés
- könyvelőiroda működtetés,
- Biztonsági Tanácsadás
- Tűzvédelmi szakvizsgáztatás
- ADR oktatás
A több mint húsz éves tapasztalat, szaktudás, minőség, rugalmasság teszi a céget értékes szolgáltatóvá az üzleti világban.

Volkswagen

VW2


A folyamatos fejlődéshez kreativitás, kitartás, tudatosság és szenvedély kell. Igazi felfedezőkre van szükség, akik küldetéssel rendelkeznek, akikben megvan a képesség, hogy újat alkossanak. Már több mint 60 éve követi ezt a filozófiát a Volkswagen kis- és közepes méretű teherautókat gyártó üzletága, az 1995 óta önálló márkaként is létező Volkswagen Haszonjárművek. A márkának köszönhetjük minden idők legkedveltebb, és legtöbb példányban eladott, ikonikus furgoncsaládját, az immár 6. generációjával hódító Transportert, de sok más népszerű modellt is, például az LT-t, a Caddyt, az Amarokot és a Craftert.

Acces Phone Kft

 

csapatpolo 20171122


LEGYEN OXXO-S FAN PÓLÓD

TOVÁBB

Ez a weboldal sütiket használ.  Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt.