OXXO Hungary - Truck Racing Team
  •  
Fer-Vill kft.

Húsz éve dolgozunk, hogy megoldjunk minden feladatot, amit vevőink adnak nekünk. Komoly méréstechnika, technológia kell, hogy meg lehessen javítani a mai kor autóját. Együtt változtunk a technikával, és tanultuk meg napról napra az új alkatrészek sajátosságait. A jelenkor autói nem hagynak minket elkényelmesedni. Törekszünk arra, hogy értsük a működését annak, amit eladunk. Többet adunk, mint alkatrészt. Hozzáértést is adunk, amivel a vásárlóink nyugodtabbak lehetnek. A hátteret adjuk, hogy a kocsi valóban megjavuljon. 20 éve, hogy minőségi magyar munkát, tudást adunk az áru mellé. Biztos pont vagyunk egy változó világban.

Costa Café

Az első Costa kávét 1971-ben töltötték ki a Costa fivérek Londonban, a Newport Street 9. szám alatt. Ma az onnan egy lépésnyire lévő Costa Pörkölőüzem ugyanazt az utánozhatatlan Mocha Italia kávékeveréket gyártja, amit a Costa fivérek áldozatos munkával megalkottak. A kézzel készült kávé – művészet. Időt és hozzáértést igényel. Ezért valamennyi Costa kávézóban kizárólag olyan baristák dolgoznak, akik magas színvonalú, professzionális képzés során sajátították el a tökéletes kávé elkészítésének művészetét.

Macskaárvaház Alapítvány

A Macskaárvaház Alapítvány árva állatok mentésével, ivartalanításával, gyógykezelésével és örökbefogadásával foglalkozó óbudai székhelyű civil szervezet. Az alapítvány aktivistája és kuratóriumának egyik tagja Kiss Norbi, aki lelkes állatvédő és maga is két örökbefogadott macska, Marlenka és Yukiko gazdája. Egy új, a jelenleginél jelentősen nagyobb, kényelmesebb, korszerűbb menhely létrehozásán dolgozunk. Ehhez is bármilyen segítséget, felajánlást szívesen veszünk amacskaarvahaz@gmail.com címen.

Vizes Nyolcas Edzőterem

 

Szamos

„A rózsából indult ki az egész.”
Szamos Mátyás már kezdettől kísérletezett a varázslatos, hántolt mandulából és cukorból összegyúrt anyaggal. Marcipánból ugyanis minden elkészíthető. A cég ma már korántsem csak marcipánmasszát, rózsát, figurát készít, hanem a legkülönfélébb édességeket, tortát és nem utolsósorban finomdesszerteket. A receptek többsége Szamos Mátyás leleményességét dicséri. Ahány darab, annyi forma, annyi íz, annyi specialitás, megannyi meglepetés. A kis családi vállalkozás Európa-hírű nagyüzemmé fejlődött és sorra nyíltak a Szamos-Cukrászdák, melyből országszerte jelenleg 22 található.

Elektropoint

 

NIT

A Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestülete – NiT Hungary 1989-ben alapított jogi személy, közúti fuvarozói szakmai érdekképviseleti és érdekvédelmi társadalmi szervezet. Alapításának célja és fő feladata a nemzetközi, vagy belföldi relációban dolgozó hazai árufuvarozó és autóbuszos személyszállító vállalkozások által elvárható, meghatározott szakmai érdekvédelmi, érdekképviseleti, valamint gazdasági feladatok ellátása.