OXXO Hungary - Truck Racing Team
  •  
Walter

A WALTER 1973 óta foglalkozik férfi felső ruházati termékek készítésével és forgalmazásával. A saját készítésű termékeik (öltönyök, zakók, nadrágok, mellények és kabátok) Budakeszin lévő varrodájukban készülnek. Felsőruházati termékeiket egyéb kiegészítő termékekkel együtt (ingek, nyakkendők, pulóverek, övek stb.) saját üzemeltetésű üzleteikben hozzák forgalomba WALTER márkanév alatt.

Magic Tools

A Magic Tools Kft. immáron több, mint 17 éve meghatározó szereplője a Magyar munkavédelmi piacnak. Büszkén mondhatjuk, hogy ezen hosszú időszak alatt kiemelt partnerévé váltunk Európa egyik legnagyobb munkavédelmi termékeket gyártó vállalatának, az írországi Portwest Ltd.-nek. És nagykereskedői szinten csak nálunk találhatóak meg a Puma Safety minőségi termékei is. Kapcsolatunk gyümölcsöző, melynek bizonyítéka, hogy évről évre ellátjuk a Magyar piacot a legújabb munkavédelmi megoldásokkal, a legjobb értéket képviselő termékekkel. Raktárkészletünk folyamatosan növekszik, melyet a korszerű, vonalkód leolvasó technológiával szereltünk fel. Így országos szinten egyedülálló hatékonysággal és gyorsasággal szolgáljuk ki partnereinket.

Alcoa

Az Alcoa tehergépjárművekhez, vontatókhoz és autóbuszokhoz gyárt tömegtermelésben, méret és dizájn szerint több mint 100 féle préskovácsolt alumínium kereket. Termékeik elsősorban az európai piacra kerülnek, a többi vállalatközi forgalomban Japánba, Ausztráliába és az Egyesült Államokba, Ázsiába. Ezen kívül Japánba és Kínába félkész terméket is szállítanak. Európában az alumíniumkerék piacán piacvezetők, legfőbb versenytársuk az acélkerék. Kerekük erősebb és gazdaságosabb mint az acélkerék, mert kisebb súlya kisebb üzemanyag fogyasztást, nagyobb rakodási súlyt, hosszabb gumiabroncs- és fékélettartamot biztosít.

Acces Phone Kft.

 

Hajdú Complex Kft.

• Szikvízkészítés és forgalmazás
• Pb gáz és műszakigáz házhosszállítás, cseretelep üzemeltetés,
• Gyümölcspálinka bérfőzés
• Könyvelőiroda működtetés,
• Biztonsági Tanácsadás
• Tűzvédelmi szakvizsgáztatás
• ADR oktatás
A több mint húsz éves tapasztalat, szaktudás, minőség, rugalmasság teszi a céget értékes szolgáltatóvá az üzleti világban.

Coop-Szolg Kft.

Cégünk 1999 őszén alakult és az alábbi termékek nagy- és kiskereskedelmi értékesítésével, forgalmazásával foglalkozik immáron tizennyolcadik éve: SKF, TIMKEN, INA, FAG, NSK, ZKL/ZVL, CX, KBS valamint egyéb más gyártmányú és kategóriájú csapágyak, ékszíjak (GATES, OPTIBELT), ipari és gépjármű hajtószíjak, vezérmű szíjak, egyéb hajtástechnikai eszközök, ipari láncok, fogas- és fogazott kerekek, kötőelemek, szimeringek, ’’O’’-gyűrűk, LOCTITE és NICRO termékek, ragasztó és tömítő anyagok, vágó- és csiszoló korongok, különféle hegesztéstechnikai termékek, eszközök, anyagok (BÖHLER, ESAB, WDI, CARBOWELD) stb. Hidraulikus elemek (tetszőleges méretű és fegyverzetű tömlők különféle, igény szerinti nyomásra és méretre: GATES, Dietzel, Weba, Semperit, SEL). Pneumatikus elemek: Bosch, Rexroth, Festo, Norgren (különféle idomok, csövek, lepuffanók, sarokfojtók, szelepek, mágnes szelepek, lökéscsillapítók, stb.) és egyéb más márkák gyártmányai. Akkumulátorok, két év garanciával – JENOX. Az SKF, TIMKEN, CX és BÖHLER márkák szerződéses partnereként számos nagy-, közepes- és kisvállalat – csapágyakkal és egyéb más, a termeléshez elengedhetetlenül szükséges, általunk forgalmazott termékekkel történő – ellátását biztosítjuk Magyarországon.

Olajshop

Az idestova 15 éves OlajShop Magyarország egyik meghatározó kenőanyag és alkatrész kereskedelmi webáruháza. Az általunk forgalmazott kenőanyagok között a legismertebb prémium termékektől az igen speciális kenőanyagokon át egészen az alacsony árszintű termékekig szinte minden megtalálható. A forgalmazott termékek nagy része raktárkészletről kerül kiszolgálásra, de a készleten nem lévő speciális termékeket is igen rövid határidővel szállítjuk vásárlóink számára. Kollégáinknak a kenőanyag és alkatrész értékesítés területén szerzett egyenként több, mint 10 éves tapasztalata adja a garanciát arra, hogy mindig a vásárlóink számára legmegfelelőbb termék kerüljön leszállításra.

Fer-Vill Kft.

Húsz éve dolgozunk, hogy megoldjunk minden feladatot, amit vevőink adnak nekünk. Komoly méréstechnika, technológia kell, hogy meg lehessen javítani a mai kor autóját. Együtt változtunk a technikával, és tanultuk meg napról napra az új alkatrészek sajátosságait. A jelenkor autói nem hagynak minket elkényelmesedni. Törekszünk arra, hogy értsük a működését annak, amit eladunk. Többet adunk, mint alkatrészt. Hozzáértést is adunk, amivel a vásárlóink nyugodtabbak lehetnek. A hátteret adjuk, hogy a kocsi valóban megjavuljon. 20 éve, hogy minőségi magyar munkát, tudást adunk az áru mellé. Biztos pont vagyunk egy változó világban.

Vizes Nyolcas Uszoda és Szabadidőközpont

Várja Önöket Szentendrén, a V-8 Uszoda és Szabadidőközpont, Magyarország első és máig egyetlen 5 csillagos uszodája. Az úszómedence és tanmedence mellett a napi munka fáradalmait a wellness paradicsomban pihenheti ki. Tematikus éjszakai wellness programjaink során a jakuzziban lazulva megismerkedhetnek az aktuális téma képeivel, kevéssé ismert történetével … Finn szaunánkban izgalmas szeánszok részesei lehetnek. Wellness bárunkban megízlelhetik az adott témához kapcsolódó ételeket, italokat.

Gokartring

A Gokartring Átrium Eurocenter Budapest legelső és 420 méteres hosszúságával leghosszabb fedett gokart-pályája, amely kiváló pályaminősége és különleges hangulata miatt kedvelt helyszíne a különféle céges és vállalati rendezvényeknek és baráti összejöveteleknek egyaránt. Hazánkban egyedülálló módon céges kitelepüléseket is vállalunk, valamint sisakkamerás futamot is választhatnak vendégeink (Go-Pro Hero 3 csúcsminőségű akciókamera). Legújabb SODI RT8-as gokartjaink a bérgokartozás csúcsát képviselik. Évek óta sikeresen szervezünk tavaszi és nyári gokart táborokat, ahol lehetőségünk van a kiugróan tehetséges fiatalok felfedezésére. A Gokartring elkötelezett a magyar sporttal és a tehetségek felkutatásával kapcsolatban, ezt jelzi az Oxxo engergiaitallal kötött többéves stratégiai együttműködésünk.

Macskaárvaház Alapítvány

A Macskaárvaház Alapítvány árva állatok mentésével, ivartalanításával, gyógykezelésével és örökbefogadásával foglalkozó óbudai székhelyű civil szervezet. Az alapítvány aktivistája és kuratóriumának egyik tagja Kiss Norbi, aki lelkes állatvédő és maga is két örökbefogadott macska, Marlenka és Yukiko gazdája. Egy új, a jelenleginél jelentősen nagyobb, kényelmesebb, korszerűbb menhely létrehozásán dolgozunk. Ehhez is bármilyen segítséget, felajánlást szívesen veszünk amacskaarvahaz@gmail.com címen.

Kling Kft.

A Kling Kft. már több mint 75 éve folyamatosan működik, tevékenységével a legjobb hagyományokat követi a fémiparban, kapugyártásban és kereskedelemben. Dinamikusan növekvő vevőkörük kiszolgálása érdekében Budapesten 1997-ben megnyitottuk a gyártó-, raktár-, és kereskedelmi központunkat. Cégük saját fejlesztésű termékeivel, valamint világcégek magyarországi képviselőjeként, azok gyártmányaival ajtók és kapuk legszélesebb választékát kínálja a lehető legkedvezőbb áron és a lehető legrövidebb teljesítési határidővel.

Cornavin

 

Lamax

 

Fősped

 

K-Power

 

Ken Media

 

Szinva Net Informatika Zrt.

 

Costa Café

Az első Costa kávét 1971-ben töltötték ki a Costa fivérek Londonban, a Newport Street 9. szám alatt. Ma az onnan egy lépésnyire lévő Costa Pörkölőüzem ugyanazt az utánozhatatlan Mocha Italia kávékeveréket gyártja, amit a Costa fivérek áldozatos munkával megalkottak. A kézzel készült kávé – művészet. Időt és hozzáértést igényel. Ezért valamennyi Costa kávézóban kizárólag olyan baristák dolgoznak, akik magas színvonalú, professzionális képzés során sajátították el a tökéletes kávé elkészítésének művészetét.