OXXO Hungary - Truck Racing Team
  •  
Rally Café

A 2010 májusától havi rendszerességgel megjelenő RallyCafé autósport magazin, amely példaértékűen magas példányszámban jelenik meg országosan. A hazai és a nemzetközi autósport világát érdekesen, szórakoztatóan és közérthetően bemutató magazin B/5 formátumban, színes kiadásban jelenik meg. Méretéből adódóan könnyen forgatható, stílusának és témaválasztékának köszönhetően, pedig jól olvasható versenynézés, utazás vagy várakozás közben. Célunk az autó- és motorsport iránt érdeklődők és a hétköznapi autós emberek tájékoztatása értékes, különleges és naprakész információval. A magazinunkat 2014 szeptemberétől a Stefani Hungária Gépgyártó Kft jóvoltából ajándékba adhatjuk olvasóinknak. A RallyCafé elengedhetetlen tartozéka minden autó- és motorsport iránt érdeklődő embernek. A RallyCafé magazin átlagolvasója aktív életmódot folytat és az átlagnál magasabb jövedelemmel rendelkezik, többet jár moziba, gyakran sportol, rendszeresen tervez üdülést és nagy százalékban maga is autótulajdonos. A RallyCafé magazin 10000 példányszámával Magyarország egyik legnagyobb autósport magazinja, melyet webes megjelenés egészít ki.

Kamionhírek

Naprakész hírportál a szállítmányozás és a haszongépjárművek világából!

Bevezetem.eu

Bevezetem.eu - ami számít, arról mi biztosan beszámolunk.

Presztízs Sport

A 2013 szeptemberében hiánypótló magazinként indult Presztízs Sport beváltotta a hozzáfűzött reményeket, az elsősorban a magyar sport történéseivel, főszereplőivel, legendáival foglalkozó kiadvány 2015-től bővebb tartalommal (132 oldal), de olcsóbb áron kapható az újságosstandokon. Címlapjainkról olimpiai bajnokok, nemzetközileg elismert sportolók mosolyognak vissza, rendszeresen beszámolunk a hazai rendezésű világversenyekről, ott vagyunk a határon túli magyarságot érintő eseményeken. A nem olimpiai, valamint az extrém sportágak viadalairól is hírt adunk, figyelemmel követjük az autó-motor sportot, a prémium sportágakat, valamint a lovassportokat. Bemutatjuk az ország legeredményesebb edzőit, legtehetségesebb utánpótlás-versenyzőit. A sportot szerető és értő magyar hírességek véleményére is kíváncsiak vagyunk, akárcsak a régi idők sportklasszisainak anekdotáira, de szívügyünknek tekintjük a szabadidősportot és a fogyatékkal élők sportját is. A jövőben is azért dolgozunk, hogy rászolgáljunk olvasóink bizalmára, s hitelesen számoljunk be a magyar sport sikereiről.

miferfiak.hu

Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja.

Autószektor

Honlapunknak az Autós Nagykoalíció a tulajdonosa, mottónk pedig az autóipar fényezés nélkül. A tervezéstől a gyártáson át az újrahasznosításig lefedünk mindent, vagyis figyelemmel kísérjük az autók teljes életútját.

Formula.hu

A Formula.hu Magyarország motorsport szaklapjának, az Autósport és Formula Magazinnak a hivatalos weboldala, ahol az olvasók megtalálják a legnépszerűbb külföldi és hazai autó és motorsport szériák legfrissebb híreit, beszámolóit, háttéranyagait.

Ma.hu

A Ma.hu Network egy 14 éves múltra visszatekintő portálcsoport, melynek főpillére a Ma.hu hírportál (http://www.ma.hu/). A Ma.hu magyar befektetői csoport tulajdonában van a kezdetek óta, melynek legfőbb célja a független és pártatlan tartalomszolgáltatás. A ma.hu Facebook-oldala (https://www.facebook.com/maponthu/) több mint 156.000 oldalkedveléssel rendelkezik.