OXXO Hungary - Truck Racing Team
  •  

Truck Race VIP Club

A Jázmin Truck Race VIP klub, a magyar autósport egyik különleges kezdeményezése. Célja, hogy olyan fuvarozással foglalkozó vállalkozásokat – vállalkozókat tömörítsen, akik sajátjuknak, szívügyüknek tekintik a hazai kamionverseny szakágat. Olyanokat, akik készek anyagilag is áldozni azért a sportért, amely választott szakmájukból, a fuvarozásból nőtte ki magát. Egy exkluzív klubtagság természetesen számos előnnyel is kell, hogy járjon. Erről kérdeztük csapatunk elnökét, Tökölyi Lászlót.

Truck Race VIP Club

- Honnan jött a rendhagyó klub ötlete?

Kevés olyan sportág van, amely egy szakmából nőtt ki és amelyet egy egész szakma szimpátiája és lelkesedése övez. Mi szerencsések vagyunk, mert a kamionversenyzés ilyen. A pályafutásunk során megszámlálhatatlan alkalommal működtünk együtt a kamionsport iránt lelkesedő szakmabeliekkel, akik adott esetben anyagilag is támogatták a működésünket. Ezen alkalmakkor egyre többször fogalmazódott meg az igény egy közösség, ha úgy tetszik klub létrehozására, amely valami pluszt ad számukra. Mostanra forrott ki, hogy a „A ti sportotok, a ti csapatotok” gondolat jegyében létrehozzuk a Jázmin Truck Race VIP klubot, amelynek a kétszeres EB győztes, kétszeres angol bajnok versenykamionunk a névadója.

- Milyen előnyökkel jár a klubtagság?

A klubtagság röviden összefoglalva élmény nyújt, egyben üzleti előnyökkel is jár. Ami az élményt illeti: klubtagjaink VIP vendégként, szinte a csapat tagjaként, közvetlen közelről élvezhetik a kamionversenyek hangulatát, izgalmát, különleges atmoszféráját. Akinek volt már része ebben az élményben örökre a rabja marad, hiszen valóban egyedi, más autósporttal össze nem hasonlítható. A csomagok mellé választható opció az is, hogy nem csupán szemlélői lehetnek a verseny-eseményeknek, hanem autóztatáson is részt vehetnek, utasként azt is átélhetik, milyen érzés végigszáguldani mondjuk a Hungaroringen, vagy éppen a legendás Le Mans-i pályán.

A Jázmin Truck Race VIP klubtagság ugyanakkor kézzelfogható, számszerűsíthető, üzleti előnyöket is nyújt. Az kézenfekvő, hogy tagjaink megjelenhetnek a csapat felületein, és magán a kamionon is. Ennél azonban többet szerettünk volna nyújtani, ezért partnereinkkel egy olyan komplex csomagot dolgoztunk ki, amellyel fuvarozással foglalkozó klubtagjaink személyre szabottan, jelentősen csökkenteni tudják éves működési költségüket. Szándékosan emeltünk be olyan elemeket, amelyek kiemelten fontosak a munkájuk során: ilyenek a telefon, kenőanyag, alkatrész és szerszám kedvezmények, de olyan megoldást is kínálunk a csomag részeként, amellyel az energia-rezsiköltségüket tudják jelentősen, akár 15-40%-kal csökkenteni a klubtagok.

- Milyen támogatói csomagok vannak?

Kétféle csomagot dolgoztunk ki. Azt tartottuk szem előtt a kidolgozásukkor, hogy a kisebb és nagyobb vállalkozások számára egyaránt kínáljunk vonzó támogatási formákat. A modell mindkét csomag esetében roppant egyszerű és átlátható: a klubtagsággal járó szolgáltatások összessége jóval magasabb, mint az az összeg, amivel a csapatot támogatja a klubtagunk. Mi azokban a partneri kapcsolatokban hiszünk, amelyekben mindkét fél számára egyaránt előnyös és gyümölcsöző az együttműködés.

- Kik tartoznak már most a klub tagjai közé, és hogyan jelentkezhetnek az új tagok?

Az alapítás után elsőként csatlakozott az 5 guriga, Karácsony Tibor vállalkozó és a Jumbo Trans Sped. És természetesen várjuk a további leendő klubtagok jelentkezését is, az info@oxxoracing.com email címen.