OXXO Hungary - Truck Racing Team
  •  
MAN

Az innováció történelmét immáron már több mint 250 éve írja az MAN, vezető szerepe a technológiai megoldások területén a siker egyik kulcsa. Az MAN üzletpolitikája szerint vásárlóinak magas minőségű, megbízható, kényelmes és környezetbarát tehergépjárműveket és autóbuszokat kínál, mindezt európai színvonalú körülmények között. Teljes körű szolgáltatásokat biztosítva a jármű- vagy alkatrészvásárlás kezdetétől a mindennapi karbantartásig. Hatékonyság, innováció, nyitottság és megbízhatóság.

Knorr-Bremse

A Knorr-Bremse konszern a vasúti és haszongépjárművek számára készült fékrendszerek vezető gyártójának számít világszerte. A technológiai fejlődés úttörőjeként a vállalat már 110 éve lendíti előre jelentős mértékben a modern fékrendszerek területén végzett fejlesztést, a gyártást, a forgalmazást és a szervizt. A haszongépjárművekhez készült rendszerek területén a kínálat a vezetőasszisztens-rendszerekkel ellátott teljes fékrendszerek mellett magában foglalja a torziós lengéscsillapítókat és a hajtáslánc rendszerek területére vonatkozó megoldásokat, valamint a hatékonyság javítását és az üzemanyag-takarékosságot szolgáló hajtóművezérléseket. A Knorr-Bremse minden termékével a közúti biztonság iránt is magas szinten kötelezi el magát. A teljes fékrendszereken kívül termékpalettája járművezetőt támogató megoldásokból és az ezekhez kapcsolódó utópiaci szolgáltatásokból is áll. A Knorr-Bremse Haszongépjármű Ágazatának szolgáltatásai különböző technológiákon alapszik úgy, mint pneumatika, mechatronika, elektronika és összetett mérnöki tevékenységek.

Bau - Systeme 92 Kft.

Társaságunk fő profilja a száraz építési rendszerek (gipszkarton és álmennyezeti rendszerek), építészeti szigetelőanyagok (hő-, hang- és vízszigetelések,homlokzati hőszigetelő rendszerek, vakolatok) falazó anyagok,tetőfedőanyagok, nyílászárók és kiegészítők teljes választékának forgalmazása. Az általunk forgalmazott - vásárlói igény szerint bővülő – száraz építészeti termékek a kiemelkedő minőségi követelményeken túl, a gyors és szakszerű kivitelezés lehetőségét is magukban hordozzák, így a hagyományos technológiákhoz viszonyítva a kivitelezés megvalósulási ideje nagymértékben csökkenthető. Budapesti központunkban és telephelyünkön, valamint keszthelyi, miskolci, szegedi és székesfehérvári kirendeltségünkön felkészült munkatársak, megbízható adminisztrációs és logisztikai rendszer, kimagaslóan jó raktári felkészültséggel állunk kis- és nagy vásárlóink rendelkezésére. A telephelyek saját gépjárműparkkal rendelkeznek, így megrendelőink fuvarigényét is számításba véve komplex szolgáltatást tudunk biztosítani.

OrosházaGlas Kft.

Cégünk síküveg feldolgozással foglalkozik. Fő tevékenységünk az edzett üveg, és szigetelő üveg gyártás. Legyen szó csiszolt bútor üvegről, edzett üvegből készült ajtóról, busz oldal üvegről, futhető jármű üvegről, bármilyen homlokzati üvegszerkezetről, de akár kerámia festéssel gyártott dekorációs elemekről is, szakembereink felkészültsége és korszerű gépsoraink biztosítják, hogy Ön az igényeinek megfelelő legjobb minőséget kapja. Folyamatos beruházásaink, technológiai fejlesztéseink mind azt az innovatív gondolkodást szolgálják ami a piaci elvárások magas színvonalú kielégítése érdekében munkatársaink minden napját meghatározza.

Volkswagen haszongépjárművek

A folyamatos fejlődéshez kreativitás, kitartás, tudatosság és szenvedély kell. Igazi felfedezőkre van szükség, akik küldetéssel rendelkeznek, akikben megvan a képesség, hogy újat alkossanak. Már több mint 60 éve követi ezt a filozófiát a Volkswagen kis- és közepes méretű teherautókat gyártó üzletága, az 1995 óta önálló márkaként is létező Volkswagen Haszonjárművek. A márkának köszönhetjük minden idők legkedveltebb, és legtöbb példányban eladott, ikonikus furgoncsaládját, az immár 6. generációjával hódító Transportert, de sok más népszerű modellt is, például az LT-t, a Caddyt, az Amarokot és a Craftert.

Jonnesway

A Jonnesway Magyarország Kft, mint a JONNESWAY® professzionális kéziszerszámok hivatalos magyarországi disztribútora 2016-ban alakult meg, folytatva az 1999-ben megalapított Falconcar’ 99 Kft korábbi értékesítési tevékenységét, mely a kézi és garázsipari szerszámok forgalmazását jelentette.A JONNESWAY® több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a kézi és a levegős szerszámok gyártása és forgalmazása területén. Nem kevesebb, mint 130 országban működtet disztribúciós hálózatot szerte a világon. Termékeik a legszigorúbb minőségi követelményeknek való megfelelés mellett, több szakmai szabadalommal is rendelkeznek.

Inoxvilág

Az Inoxvilág Kft. egy 1995-ben alakult családi vállalkozásból, profiltisztításként jött létre. Az anyacég a továbbiakban a méhészeti gépek és berendezések gyártására, és kereskedelmére kíván koncentrálni hazai és nemzetközi szintéren egyaránt. Az Inoxvilág Kft-t egy 2008-ban alakult egyszemélyes kft. (Wolf-Pharma) megvásárlásával alapítottuk. Az anyacéggel történt megegyezés értelmében korlátlanul használhatjuk az 1600 m2-es üzemi területet és az ott lévő gépeket berendezéseket. Rendelkezésünkre állnak lézervágó, 3000 mm-es táblaolló, 150 tonnás profilhajlító, síkköszörű, esztergák (CNC, és hagyományos), marógépek, hegesztő berendezések stb.

Kamionvilág

A Kamionvilág Kft. 2006 óta foglalkozik haszongépjármű- és kamion felszerelések importjával, nagy- és kiskereskedelmével. Az eltelt időszakban stabil és kölcsönösen előnyös hosszú távú kapcsolatot épített több nagy európai gyártóval, így kiváló minőségű termékeket tud kínálni partnerei részére versenyképes áron.

Főbb termékcsoportjaink:
• fényszórók, fényszóró üvegek
• irányjelzők, szélesség-, helyzetjelzők
• hátsólámpák, lámpa búrák
• köd- és távfényszórók
• megkülönböztető lámpák, jelzőfények, fényvisszaverő prizmák
• munkalámpák
• izzók, LED-es izzók
• tükrök
• elektromos és légkábelek, csatlakozók
• felépítmény tartozékok, szerszámosládák, sárvédő ívek
• szerszámok
• egyéb kiegészítők, kamion külső és belső dekorációk, kényelmi kiegészítők